Tilaa betoniaOta yhteyttä

Yritys

Ansion Sementtivalimo Oy on kokenut betonialan moniosaaja. Olemme luotettava kumppani kaikissa rakennusprojekteissanne.

Ansion Sementtivalimo Oy on betonialan moniosaaja

Ansion Sementtivalimo Oy on kokenut betonialan moniosaaja. Paimiossa vuonna 1949 perustettu ja perheomistuksessa toimiva sementtivalimomme valmistaa laadukkaita betonielementtejä, joista rakennetaan mm. rakennusten julkisivuja ja väliseiniä. Tuotamme asiakkaillemme myös valmisbetonia Varsinais-Suomen alueelle ASV Betoni Oy:n Paimion ja Turun betoniasemilla.

Betonielementtejä ammattitaidolla

Pitkä kokemus ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat asiakkaillemme laadukkaat ja mittatarkat tuotteet, juuri sellaiset kuin kuin he ovat tilanneet. Valimon monipuolisen tuotantokapasiteetin ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden vaativimpiinkin toiveisiin.

Olemme mukana myös Luotettava Kumppani -tilaajavastuupalvelussa, minkä ansiosta voit luottaa siihen, että täytämme yhteiskuntavastuumme.

Laadukkaita, sertifioituja betonituotteita joka kohteeseen

Vahvuuksiamme ovat valmistusprosessien hallinta, tuotteiden laatu sekä toimitusten täsmällisyys. Palvelemme asiakkaitamme huolellisesti prosessin alusta loppuun asti. Ontelolaatat ja elementit ovat mittatarkkoja ja piirustusten mukaisia ja työmaalla soviittuun aikaan. Valmisbetoni toimitetaan tuotantolaitoksestamme käyttövalmiina ja aikataulunmukaisesti suoraan kohteeseen, jossa se pumpataan paikoilleen.

Erityisosaamisemme kattaa betonin valmistuksen ja pumppauksen sekä julkisivuelementtien, pientaloelementtien, väestönsuojien, jännebetonipalkkien, ontelo- ja kuorilaattojen tuottamisen. Ansion Sementtivalimo on A-luokan julkisivuvalmistaja, minkä lisäksi betonituotteillamme on EU:n rakennustuoteasetuksen mukainen CE-sertifiointi.

ASV Oy on sinulle Luotettava Kumppani

ASV Oy on Luotettava Kumppani -tilaajavastuuverkoston jäsen. Tämä kertoo meidän noudattavan tilaajavastuulakia ja huolehtivan yhteiskunnallisista velvoitteistamme. Siksi ASV on luotettava kumppani myös sinulle.

Enemmän tietoa Ansion Sementtivalimosta löydät avoimesta verkkotietosanakirja Wikipediasta.

Ota yhteyttä

Ansion Sementtivalimo Oy

Lohipurontie 2
PL 48
21531, Paimio

p. 02 477 0100