Tilaa betoniaOta yhteyttä

ASV Ontelolaatat

Ontelolaatta on kustannustehokas ja nopea tapa rakentaa

Ontelolaatat ovat kustannustehokas ja nopea tapa tehdä rakennusten välipohjia ja kattoja. Ansion Sementtivalimo valmistaa Paimion toimipisteessä kohteeseesi mitoitetut ontelolaatat jopa 22 metrin jännevälillä.  Laatan paksuus riippuu jännevälistä ja ontelolaattojemme paksuudet ovat 200, 265, 320, 370, 400 ja 500 mm.

Valmiiden ontelolaattojen käyttö mahdollistaa perustusten keventämisen ja tuo rakentamiseen selvää säästöä, kun suuri osa muotti-, raudoitus-, valu- ja purkutöistä jää pois. Teemme jo tehtaalla myös tarvittavat reiät ja laattojen muotoilun sekä mahdollisen lämmöneristeiden asennuksen.

ASV – sertifioitua laatua

ASV:n tuotantoprosessille on myönnetty Inspecta Sertifiointi Oy:n tarkistama CE-kelpoisuus. CE-merkintä on tae siitä, että ontelolaattamme ovat tasalaatuisia ja EU:n laatuvaatimusten mukaisia – parasta mahdollista laatua.

ASV Ontelolaatat tehokkaaseen rakentamiseen

Pyydä tarjous lomakkeella

Tilaukset ja lisätiedot

Ontelolaatat, työnjohto, toimitus ja tilaukset


Mikko Niitynperä
p. 0500 326 450
mikko.niitynpera[at]asv.fi

Ansion Sementtivalimo Oy

Lohipurontie 2
PL 48
21531, Paimio

p. 02 477 0100

Katso myös

ASV Pilarit ja palkit

Muottivaletut betonipalkit ja -pilarit kohteen mukaan

ASV:n korkealaatuiset ja kestävät betonipalkit ja -pilarit kantavat taakkansa luotettavasti. Valmistamme pilarit ja palkit muottivalutekniikalla tarkoitukseen parhaiten sopivista betonilaaduista. Pintakäsittelyn ansiosta betonipilarit ovat kauniita ja kestävät paremmin säätä ja ilman epäpuhtauksia kestäviä.

Lisätietoa

Katso muita tuotteita »