Tilaa betoniaOta yhteyttä

TUOTTEET

ASV Ontelolaatat

Ontelolaatta on kustannustehokas ja nopea tapa rakentaa

Ontelolaatat ovat kustannustehokas ja nopea tapa tehdä rakennusten välipohjia ja kattoja. ASV valmistaa Paimion toimipisteessä kohteeseesi mitoitetut ontelolaatat jopa 22 metrin jännevälillä. Teemme jo tehtaalla myös tarvittavat reiät ja laattojen muotoilun sekä mahdollisen lämmöneristeiden asennuksen.

Lisätietoa

Julkisivuelementit

Elementeillä ilmettä rakentamiseen

Julkisivuelementeistä rakentuu näyttävä talon julkisivu. Elementit jaotellaan kantaviin ja ei-kantaviin. Ryhmittely tehdään myös pinnan perusteella harjattu-, hiekkapuhallettu-, muotti-, tiili- ja kinkeripintaisiin sekä hiottuihin betonipintaisiin ja pesubetonipintaisiin elementteihin.

Lisätietoa

ASV Pilarit ja palkit

Muottivaletut betonipalkit ja -pilarit kohteen mukaan

ASV:n korkealaatuiset ja kestävät betonipalkit ja -pilarit kantavat taakkansa luotettavasti. Valmistamme pilarit ja palkit muottivalutekniikalla tarkoitukseen parhaiten sopivista betonilaaduista. Pintakäsittelyn ansiosta betonipilarit ovat kauniita ja kestävät paremmin säätä ja ilman epäpuhtauksia kestäviä.

Lisätietoa

ASV Väestönsuojat

Korkeimman turvaluokituksen väestönsuojat

ASV:n betoniset väestönsuojat on valmistettu vastaamaan alan kovimpia vaatimuksia. Pitkä kokemus ja lukuisat toteutetut projektit antavat valmiudet ja asiantuntemuksen myös korkeimman S3-turvaluokituksen väestönsuojien rakentamiseen.

Lisätietoa

ASV Valmisbetonit

Valmisbetonia kaikkeen rakentamiseen

ASV Oy toimittaa valmibetonia Varsinais-Suomen työmaille Turun ja Paimion tuotantolaitoksilta. Meiltä saat betonilaadut kaikkeen rakentamiseen. Tutustu myös BetoniPLUS avaimet käteen -palveluun ja ulottuvaan Pumppu60-pumppuautoomme.

Lisätietoa

ASV Rakennuselementit

Pientaloelementit monipuoliseen rakentamiseen

Betonielementit soveltuvat erinomaisesti pientalojen runkomateriaaliksi lujuutensa, lämmöneristävyytensä ja paloturvallisuutensa ansiosta. ASV tarjoaa rakennuselementtejä niin pientaloihin kuin maatilan rakennuksiin.

Lisätietoa

ASV Betonijulkisivut

Monipuolisella betonilla saat julkisivuihin eloa

Betonijulkisivut ovat helppohoitoisia, elinkaariedullisia ja pitkäkestoisia. Betonijulkisivujen kaunis pinta syntyy luonnonkivirouheiden ja väribetonin yhdistelmistä, joilla voidaan luoda lähes rajattomasti erilaisia vaihtoehtoja.

Lisätietoa

Sertifioinnit ja DoP

ASV – sertifioitua laatua

Nykyään monilta rakennustuotteilta vaaditaan yleiseuroopalainen CE-merkintä. Ansion tuotteet ovat jo hyvissä ajoin vaatimusten mukaisia ja Inspecta Sertifiointi Oy:n sertifioimia, joten voit huoletta luottaa niihin – aivan kuten tähänkin saakka.

Lisätietoa