Tilaa betoniaOta yhteyttä

ASV Betonijulkisivut

Monipuolisella betonilla saat julkisivuihin eloa

Betoni on maailman eniten käytetyin rakennusaine. Se on käyttäjälleen haastava materiaali, jonka työstäminen vaatii vahvaa ammattiosaamista. Paljon se vaatii, mutta paljon se myös antaa – betonin käyttö on erittäin monipuolista ja se onkin kehittynyt yhdessä arkkitehtuurin mukana.

Betonijulkisivut ovat helppohoitoisia, elinkaariedullisia ja pitkäkestoisia. Koska betonielementit ovat kierrätettäviä, niiden kokonaisympäristökuormitus on suhteellisen vähäinen, ja ne voidaan myös tarvittaessa vaihtaa uusiin. Tärkeintä on kuitenkin valita oikeat materiaalit, koska ne vaikuttavat merkittävästi rakenteen huoltotarpeeseen sekä käyttöikään.

Ansion Sementtivalimon betonijulkisivuelementit voivat olla joko kantavia, tai ei-kantavia pintaelementtejä. Niiden paksuudet vaihtelevat käyttökohteen mukaan.

Elementeillä ilmettä rakentamiseen

Betonijulkisivujen kaunis pinta syntyy luonnonkivirouheiden ja väribetonin yhdistelmistä, joilla voidaan luoda lähes rajattomasti erilaisia vaihtoehtoja. Ne voivat olla värikkäitä tai mahdollisimman yksinkertaisia. Pintavaihtoehtoja ovat mm. harjatut, hiekkapuhalletut tai muotti-, tiili- ja kinkeripinnat sekä hiotut betoni- ja pesubetonipinnat. Lisäksi pintoihin saa myös geometrisia muotoja, kuten ruutu- tai nauhaelementtejä. Kun valmis pinta hiotaan, korostuu sen näyttävyys ja kyky hylkiä epäpuhtauksia.

Lisätietoja

Ansion Sementtivalimo Oy

Lohipurontie 2
PL 48
21531, Paimio

p. 02 477 0100

Lue myös

ASV Rakennuselementit

Pientaloelementit monipuoliseen rakentamiseen

Betonielementit soveltuvat erinomaisesti pientalojen runkomateriaaliksi lujuutensa, lämmöneristävyytensä ja paloturvallisuutensa ansiosta. ASV tarjoaa rakennuselementtejä niin pientaloihin kuin maatilan rakennuksiin.

Lisätietoa

»