Tilaa betoniaOta yhteyttä

Sertifioinnit ja DoP

ASV – sertifioitua laatua

Myös rakennustuotteilta vaaditaan useimmiten yleiseurooppalainen CE-merkintä. Ansion Sementtivalimon betonituotteet täyttävät vaatimukset ja ovat Inspecta Sertifiointi Oy:n sertifioimia, joten voit huoletta luottaa niihin.

Nämä ASV-betonituotteet edellyttävät sertifiointia. Tunnistat ne CE-merkistä:

FI-sertifioituja betonielementtejä ja valmisbetonia

CE-merkintäkäytännön ulkopuolelle jäävillä ASV-betonituotteilla, kuten  valmisbetonilla ja betonielementeillä, on kansallinen FI-sertifiointi ja -varmennustodistukset, jotka takaavat niiden vaatimustenmukaisuuden. Sertifikaatit voit ladata ohessa.

Suoritustasoilmoitus (DoP) kertoo toiminnan tasalaatuisuudesta

Valmistajan suoritustasoilmoitus (DoP) on osa CE-merkintämenettelyä. Betonielementeille DoP laaditaan yleensä yritystasoisesti ja tuotetyyppikohtaisesti. DoP:t ovat saatavissa yritysten verkkosivuilta. ASV Oy:n suoritustasoilmoituksen eri elementeille löydät ohesta.

Projektikohtaisesti suunniteltujen ja valmistettujen betonielementtien yksilöllinen tunnus, projektinumero ja DoP:n numero löytyvät CE-merkinnän yhteydestä. CE-etiketissä kerrotaan myös yrityksen kotisivu, josta DoP löytyy. Näin CE-merkki, DoP ja tuotteen projektikohtaiset valmistusasiakirjat sidotaan toisiinsa.

Vaatimusten mukaista sisäistä laadunvalvontaa

Myös ASV:n betonituotteiden sisäinen laadunvalvonta on todettu vaatimustenmukaiseksi. Todistuksen löydät ohesta.