Tilaa betoniaOta yhteyttä

Ansion Sementtivalimo Oy uusi verkkosivunsa

ASV:n verkkosivusto päivitettiin alkuvuodesta 2023 vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Uusi sivusto tarjoaa runsaasti faktatietoa betonista, ASV:n palveluista ja tuotteista. Päivityksen ohessa sisältöjä myös terävöitettiin ja jäsenneltiin helpommin selailtavaksi. Myös ASV:n liikemerkkiä muokattiin hienovaraisesti – kulmikkaasta muodosta tehtiin pehmeämpi ja nykypäivän henkeen sopivampi.

Ulkoasu laitettiin uuteen kuosiin

Uudistusprosessin tärkein syy oli päivittää vanhentunut ulkoasu ja tekniikka nykyaikaan. Vaikka sivusto toimi edelleen suhteellisen hyvin tietokoneilla, oli sen rakenne ja käyttölogiikka kuitenkin kymmenen vuotta vanhaa. Toimivuus mobiililaitteilla tai käyttäjäkokemus ylipäätään ei enää vastannut nykyaikaisen verkkosivuston standardeja.

Parempi käyttäjäkokemus kaikilla laitteilla.

Entisaikaan yritykselle riitti verkkosivusto, joka toimi tehokkaasti työpöydällä, koska ihmiset eivät käyttäneet mobiililaitteita nykyiseen tapaan. Tänä päivänä suuri osa selailusta tehdään mobiililaitteilla – älypuhelimilla tai tableteilla. Käyttäjät odottavat siis saumatonta selauskokemusta päätelaitteesta riippumatta. Varsinkin liikkeellä ja työmailla mobiililaite on ehdoton ykkönen.

Sivustolta on helppo löytää tietoa, tilata ja ottaa yhteyttä muutamalla klikkauksella

Suunnittelun lähtökohta oli helpottaa asiointia ASV:n kanssa. Yhteystiedot löytyvät vaivatta, betonin tilaaminen on helppoa ja jokaisen tuotteen kohdalta löytyy suora linkki juuri oikealle yhteyshenkilölle.

Toivottavasti uudet sivut palvelevat teitä hyvin.

Lisätietoja

Betonituotteet, myynti ja markkinointi


Myynti, markkinointi, hankinta
Ari-Pekka Ansio
p. 02 477 0100
p. 050 2293
ari-p.ansio[at]asv.fiTehtaanjohtaja, kunnossapito
Kari Ansio
p. 050 2294
kari.ansio[at]asv.fi