Ansion Sementtivalimo, betonialan moniosaaja

Ansion Sementtivalimo Oy Paimiossa on vuonna 1949 perustettu perheomistuksessa toimiva sementtivalimo. Valmistamme laadukkaita betonielementtejä, joista rakennetaan mm. rakennusten julkisivuja ja väliseiniä. Tuotamme asiakkaillemme myös valmisbetonia Varsinais-Suomen alueelle.

Betonielementtejä ammattitaidolla

Pitkä kokemuksemme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat asiakkaillemme juuri sellaiset tuotteet kuin he ovat tilanneetkin. Valimomme monipuolisen tuotantokapasiteetin ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaativimpiinkin toiveisiin.

Olemme mukana myös Luotettava Kumppani -tilaajavastuupalvelussa, minkä ansiosta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että täytämme yhteiskuntavastuumme.

Laadukkaita, sertifioituja betonituotteita joka kohteeseen

Vahvuuksiamme ovat valmistusprosessien hallitseminen, tuotteiden laatu sekä toimitusten täsmällisyys. Palvelemme asiakastamme huolellisesti prosessin alusta loppuun asti – valmisbetoni toimitetaan tuotantolaitoksestamme käyttövalmiina ja aikataulunmukaisesti suoraan kohteeseen, jossa se pumpataan paikoilleen.

Erityisosaamisemme kattaa betonin valmistuksen ja pumppauksen sekä julkisivuelementtien, pientaloelementtien, väestönsuojien, jännebetonipalkkien, ontelo- ja kuorilaattojen tuottamisen. Yrityksemme on A-luokan julkisivuvalmistaja. Lisäksi betonituotteillamme on EU:n rakennustuoteasetuksen mukainen CE-sertifiointi.

ASV Oy on sinulle Luotettava Kumppani

ASV Oy on jäsen Luotettava Kumppani -tilaajavastuuverkostossa. Se kertoo meidän noudattavan tilaajavastuulakia ja huolehtivan yhteiskunnallisista velvoitteistamme. Siksi ASV on luotettava kumppani myös sinulle.

Enemmän tietoa Ansion Sementtivalimosta löydät avoimesta verkkotietosanakirja Wikipediasta. Lue lisää...

Yhteystiedot

ANSION SEMENTTIVALIMO OY
Lohipurontie 2
21531 Paimio
p. 02 477 0100
faksi 02 477 0130
asv@asv.fi