Uutiset

Mikko Heikkilä ajaa Skoda Fabia Pally2 Evo -autolla Arctic Lapland Rallyssa
2502

WRC Arctic Rally Finland ajetaan 26.-28.2 viikonloppuna Rovaniemellä. Mikko Heikkilä, 28, kilpailee yhdessä kartanlukijansa Topi Luhtisen, 26, kanssa ensimmäistä kertaa MM-tasolla.

Energian alkuperätodistus VENI energia
0102

Ansion Sementtivalimo käyttää betonituotannossa 100 % puhdasta tuuli- ja vesienergiaa.

RTT ry:n Miika Riionheimo, Kivifaktaa-tekstilaatikko.
2012

Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n uusimmassa Kivifaktaa-uutiskirjeessä käsitellään mm.

Mikko Heikkilä ajaa Skoda Fabia R5 Evolla Pohjanmaa-rallissa
2809

ASV:n tukema Mikko Heikkilä yhdessä kartanlukijansa Topi Luhtisen kanssa viimeisteli ensimmäisen täyden SM-kautensa TGS Worlwiden Skoda Fabia R5:n ratissa ajamalla kauden päättävässä Pohjanmaa-rallissa toiseksi.

Mikko Heikkilä ajaa Skoda Fabia R5 Evolla Latvian rallissa
2508

Rallin EM-sarjan toinen osakilpailu, Liepaja Ralli, ajettiin 14.—16.8. Latviassa.

1807

Yksi osa tavoitetta tehdä Suomesta hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä on rakennusteollisuuden hiilijalanjäljen pienentäminen muun muassa suosimalla on puun käyttöä rakentamisessa.

Betonista muotoiltu eco-teksti vihreällä nurmikolla
1403

Vuodenvaihteesta alkaen Ansion Sementtivalimo Oy on entistä ekompi.

Asiakastieto.fi AAA-luokitus
1911

Ansion Sementtivalimo Oy on taas kerran saanut Suomen Asiakastieto Oy:n luokituksessa parhaan, eli erinomaisen luokituksen. ASV:n toiminta ja tulos ovat olleet lähes kaikilla mittareilla alan keskitasoa parempia.

2807

Helsingin Pasilassa on käynnissä yksi Suomen suurimmista rakennustyömaista, kun alueelle rakennetaan uutta kolmen korttelin kokonaisuutta. Uudesta Triplasta tulee kaupan, kulttuurin, liike-elämän ja liikenteen keskus – solmukohta, jossa ihmiset kohtaavat.

2306

Viime aikoina keskustelu dieselautojen päästöistä on käynyt kiivaana. Useissa Euroopan maissa ollaan kiristetty päästörajoja ja suunniteltu suuripäästöisimpien autojen kieltoa.

Pasi Lyytikäinen, Skoda Fabia R5, Arctic Rally 2018
2101

Ansion Sementtivalimo näkyy myös rallipoluilla, jossa Paimion Urheiluautoilijoiden Pasi Lyytikäinen ajaa kartturinsa Panu Plosilan kanssa rallin Suomenmestaruussarjaa ASV:n väreissä.

,
1010

Ansion Sementtivalimo on yksi kahdestakymmenestä suomalaisyrityksestä, jotka kelpuutettiin Lontoon pörssin kokoamalle 1000 “inspiroivan PK-yrityksen” listalle.

1811

Betoniteollisuus ry otti jäsentiedotteessaan kantaa betonin ilmastovaikutuksiin.

1811

Ansion Sementtivalimo Oy ja ASV-betoni Oy ovat Turun seudulla ainoat betonivalmistajat, jotka käyttävät betonin valmistukseen seosaineetonta sementtiä. ASV:n CEM 52,5 I sementti mahdollistaa kutistumattomien ja halkeilemattomien betonirakenteiden valmistuksen.

,
1811

Helsingin Hernesaareen, kaupungin paraatipaikalle avattiin keväällä 2016 näyttävä yleinen sauna – Löyly.

1811

Ansion Sementtivalimo Oy kehittää jatkuvasti tuotantoprosessejaan. Nyt käyttöönotettu ontelolaatan valukone mahdollistaa entistä tehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän laattavalmistuksen.

2601

Suomessa tuotetaan vuosittain noin 15 miljoonaa tonnia betonia – noin 15 % kaikesta kiviaineksesta. Betoni on materiaalina pitkäikäinen ja helposti kierrätettävä. Tällä hetkellä siitä n. 80 % saadaan uudelleenkäytettyä eri tavoin.

1006

Ansion Sementtivalimon uusi tuotantojohtaja Erkki Kauppila on pitkän linjan rakennusammattilainen. Uransa aikana hän on työskennellyt rakennusteollisuuden parissa sekä kotimaassa että ulkomailla, muun muassa Venäjällä.

CE-merkki
1006

Heinäkuun alusta 2013 useimpien rakennustuotteiden on EU:n rakennustuoteasetuksen mukaan oltava CE-hyväksyttyjä.

Betoniauto
1905

Ansion Sementtivalimo valmistaa valmiita betonielementtejä, joihin lisätään valmistusvaiheessa mineraalivillaeriste. Kun elementteihin tehdään ovet, ikkunat ja muut läpiviennit, jää tuotannosta yli paljon eristettä.