Uutiset

Pasi Lyytikäinen, Skoda Fabia R5, Arctic Rally 2018
2101

Ansion Sementtivalimo näkyy myös rallipoluilla, jossa Paimion Urheiluautoilijoiden Pasi Lyytikäinen ajaa kartturinsa Panu Plosilan kanssa rallin Suomenmestaruussarjaa ASV:n väreissä.

,
1010

Ansion Sementtivalimo on yksi kahdestakymmenestä suomalaisyrityksestä, jotka kelpuutettiin Lontoon pörssin kokoamalle 1000 “inspiroivan PK-yrityksen” listalle.

1811

Betoniteollisuus ry otti jäsentiedotteessaan kantaa betonin ilmastovaikutuksiin.

1811

Ansion Sementtivalimo Oy ja ASV-betoni Oy ovat Turun seudulla ainoat betonivalmistajat, jotka käyttävät betonin valmistukseen seosaineetonta sementtiä. ASV:n CEM 52,5 I sementti mahdollistaa kutistumattomien ja halkeilemattomien betonirakenteiden valmistuksen.

,
1811

Helsingin Hernesaareen, kaupungin paraatipaikalle avattiin keväällä 2016 näyttävä yleinen sauna – Löyly.

1811

Ansion Sementtivalimo Oy kehittää jatkuvasti tuotantoprosessejaan. Nyt käyttöönotettu ontelolaatan valukone mahdollistaa entistä tehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän laattavalmistuksen.

2601

Suomessa tuotetaan vuosittain noin 15 miljoonaa tonnia betonia – noin 15 % kaikesta kiviaineksesta. Betoni on materiaalina pitkäikäinen ja helposti kierrätettävä. Tällä hetkellä siitä n. 80 % saadaan uudelleenkäytettyä eri tavoin.

1006

Ansion Sementtivalimon uusi tuotantojohtaja Erkki Kauppila on pitkän linjan rakennusammattilainen. Uransa aikana hän on työskennellyt rakennusteollisuuden parissa sekä kotimaassa että ulkomailla, muun muassa Venäjällä.

CE-merkki
1006

Heinäkuun alusta 2013 useimpien rakennustuotteiden on EU:n rakennustuoteasetuksen mukaan oltava CE-hyväksyttyjä.

Betoniauto
1905

Ansion Sementtivalimo valmistaa valmiita betonielementtejä, joihin lisätään valmistusvaiheessa mineraalivillaeriste. Kun elementteihin tehdään ovet, ikkunat ja muut läpiviennit, jää tuotannosta yli paljon eristettä.