• Maatalous- ja pientaloelementit rakentamiseen
  • Maatalous- ja pientaloelementit rakentamiseen

Rakennuselementit

Pientaloelementtejä monipuoliseen rakentamiseen

Pientaloelementeistä valmistuu kestäviä ja pitkäikäisiä rakennuksia. Elementtien avulla talon runko saadaan rakennettua nopeasti ja luotettavasti laadittujen suunnitelmien mukaan. Betoniset ulkoseinäelementit ovat suurikokoisia, joten saumauksia tarvitaan vain vähänElementteihin asennetaan sähköputket ja -rasiat jo tehtaalla, mikä nopeuttaa talon valmistumista rakennustyömaan asennusvaiheessa.

Elementit taloon kuin taloon

Betonielementit soveltuvat erinomaisesti rakennuksen runkomateriaaliksi lujuutensa, lämmöneristävyytensä ja paloturvallisuutensa ansiosta. Betonielementit mukautuvat lisäksi hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Pitkä alan kokemus antaa ASV Oy:lle erinomaiset edellytykset tarjota asiakkailleen aina luotettavia ja tarkoituksenmukaisia rakennustuotteita. Niiden avulla rakentaja pääsee varmasti tavoitteeseensa – ja viihtyisään kotiin.

Maatilan rakennukset nopeasti ja edullisesti maatalouselementeistä

Maatalouselinkeinon harjoittajat tarvitsevat käyttötarkoitukseensa sopivia rakennuksia tuotantonsa ylläpitämiseksi. Elementtirakentaminen on erinomainen ratkaisu, sillä elementit ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja sietävät hyvin erilaisia maatalouden asettamia erityisvaatimuksia. ASV Oy tarjoaa asiakkailleen maatalouden rakennuselementtien lisäksi myös varmatoimisia ja tiiviitä lietesäiliöitä.

Lisätietoja:
Ansion Sementtivalimo Oy
p. 02 477 0100
faksi 02 477 0130

Aiheeseen liittyvät referenssit

Helsingin Hernesaareen, kaupungin paraatipaikalle avattiin keväällä 2016 näyttävä yleinen sauna – Löyly.