Virheviesti

 • Deprecated function: Required parameter $options follows optional parameter $data in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $name follows optional parameter $data in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $options follows optional parameter $data in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $name follows optional parameter $data in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $entity_type follows optional parameter $file in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $entity_type follows optional parameter $entity in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $entity_type follows optional parameter $values in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $entity_type follows optional parameter $view_mode in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $form_state follows optional parameter $input funktiossa include_once() (rivi 1439 tiedostossa /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $langcode follows optional parameter $path funktiossa include_once() (rivi 1439 tiedostossa /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $options follows optional parameter $base_table funktiossa include_once() (rivi 3542 tiedostossa /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/bootstrap.inc).

Ontelolaatat

Kustannustehokas ja nopea tapa rakentaa

Ontelolaatat ovat kustannustehokas ja nopea tapa tehdä rakennusten välipohjia ja kattoja. Ontelolaatan jänneväli on pitkä, jopa 22 metriä, joten rakennusten perustuksia voidaan keventää huomattavasti. Näin saadaan aikaan selviä säästöjä.

Valmis betonilaatta säästää aikaa, työtä ja rahaa

Säästöjä tuo myös ontelolaattojen nopea ja vaivaton asentaminen, kun suuri osa muotti-, raudoitus-, valu- ja purkutöistä jää pois. Asennustöitä nopeuttaa omalta osaltaan työmaalla laattaan tehtävien läpivientien helppous.

Taattua laatua – ASV:n ontelolaatat on sertifioitu

Vaativissa tuotteissa CE-merkinnän käyttö on sallittua vasta ulkopuolisen laitoksen suorittamien testien jälkeen. ASV Oy:n tuotantoprosessille on myönnetty Inspecta Sertifiointi Oy:n tarkistama CE-kelpoisuus. Se on valmistajan tae siitä, että tuote on EU:n laatuvaatimusten mukainen ja että valmistamamme ontelolaatat ovat tasalaatuisia. CE-merkinnän ansiosta voit luottaa, että ontelolaattasi ovat parasta mahdollista laatua. Fakta, jonka olemme aina tienneet, on nyt myös todistettu.

Räätälöidyt ontelolaatat suoraan tehtaalta

Ontelolaattojen jänneväliä voidaan vaihdella tarpeen mukaan, laatan paksuuden kasvaessa jännevälin myötä. ASV:n ontelolaattojen paksuudet ovat 200, 265, 320, 370, 400 ja 500 mm. ASV:n ontelolaatat mitoitetaan aina kohteisiin sopiviksi. Tarvittavat reiät ja laattojen muotoilu tehdään jo tehtaalla, samoin kuin mahdollinen lämmöneristeiden asennus.

Lisätietoja:
Ansion Sementtivalimo Oy
p. 02 477 0100
faksi 02 477 0130

Mikko Niitynperä
gsm 0500 326 450

Aiheeseen liittyvät referenssit

Ontelolaatat pientalorakennuksessa

Ontelolaattojen hinta riippuu luonnollisesti laattojen pinta-alasta, paksuudesta ja niihin tehtävistä läpivienneistä, eristeistä ym. varustelusta.

Ontelolaatat pientalorakennuksessa

Ontelolaatoilla rakentaminen sujuu.

Oppaat

ASV Oy ontelolaattaesite

Ontelolaattaesite (pdf)

Onteloaatoilla rakentaminen on nopeaa ja turvallista. ASV Oy:n ontelolaatat mitoitetaan aina kohteen mukaan ja tarvittavat reiät tehdään jo tehtaalla, samoin kuin mahdollinen lämmöneristeiden asennus.

Ontelolaattojen asennusohje (pdf)

Ontelolaatoilla rakentaminen käy nopeasti ja sujuvasti. Kun noudatat valmistajan asennusohjeita, voit olla varma että rakenteista tulee turvalliset ja määräysten mukaiset.

ASV betonielementtien käsittelyohje

Betonielementtien käsittely- ja varastointiohje (pdf)

Betonielementeillä rakentaminen on helppoa. Kun käsittelet ja varastoit betonielementtejä oikein, ne kestävät varmasti ja toimivat kuten tarkoitettu.

ASV ontelolaatan suunnitteluohje

Ontelolaattojen suunnitteluohjeet (pdf)

Ontelolaatat valmistetaan mittojen mukaan kuhunkin kohteeseen. Oikea suunnittelu on tärkeää, jotta rakenteista tulee kestävä, toimivat ja turvalliset.