Tilaa betoniaOta yhteyttä

ASV Vähähiiliset betonit

Vähähiiliset betonit ovat ympäristöystävällinen valinta

ASV:n uudet vähähiiliset betonituotteet leikkaavat rakentamisen hiilijalanjälkeä jopa 40 %. Ansion Sementtivalimon betonielementit ja valmisbetoni on sertifioitu kansallisen BY-vähähiilisyysluokituksen® mukaan. Kehittyneen valmistusprosessin ansiosta vähähiiliset tuotteet ovat ominaisuuksiltaan täysin vastaavat perinteisten betonituotteiden kanssa.

BY-Vähähiilisyysluokitus® on vapaaehtoinen, kolmannen osapuolen valvoma ja sertifioima kansallinen menetelmä betonin CO2-päästöjen vähentämiseksi. Vähähiilinen betoni on tehokas tapa pudottaa rakentamisen päästöjä. Rakentamiseen on suunnitteilla vuodesta 2026 lähtien pakollinen ilmastoselvitys, minkä lisäksi rakentamiselle tultaisiin asettamaan ympäristövaikutuksiin perustuva hiilibudjetti ja -katto.

ASV – vihreämpää betonia

Ansion Sementtivalimo on vähähiilisen rakentamisen johtavia toteuttajia Suomessa. Sekä betonielementtimme että valmisbetonimme ovat sertifioituja ja BY-luokiteltuja. Betonielementtien sertifioinnissa olimme ensimmäisten joukossa koko Suomessa.

Vähähiiliset ASV-betonituotteet ympäristöystävälliseen rakentamiseen

Pyydä tarjous lomakkeella

Lue lisää vähähiilisen betonin mahdollisuuksista uutisista ja vähähiilisen betonin sertifioinnista tietoartikkelistamme.

Tilaukset ja lisätiedot

Betonituotteet, myynti ja markkinointi


Myynti, markkinointi, hankinta
Ari-Pekka Ansio
p. 02 477 0100
p. 050 2293
ari-p.ansio[at]asv.fiTehtaanjohtaja, kunnossapito
Kari Ansio
p. 050 2294
kari.ansio[at]asv.fi

Katso myös

ASV Valmisbetonit

Valmisbetonia kaikkeen rakentamiseen

ASV Oy toimittaa valmibetonia Varsinais-Suomen työmaille Turun ja Paimion tuotantolaitoksilta. Meiltä saat betonilaadut kaikkeen rakentamiseen. Tutustu myös BetoniPLUS avaimet käteen -palveluun ja ulottuvaan Pumppu60-pumppuautoomme.

Lisätietoa

Katso muita tuotteita »