Sertifioinnit ja DoP

ASV Oy – sertifioitua laatua

Nykyään monilta rakennustuotteilta vaaditaan yleiseuroopalainen CE-merkintä. Ansion tuotteet ovat jo hyvissä ajoin vaatimusten mukaisia ja Inspecta Sertifiointi Oy:n sertifioimia, joten voit huoletta luottaa niihin – aivan kuten tähänkin saakka.

Sertifiointi vaaditaan seuraavilta ASV:n valmistamilta betonituotteilta, jotka tunnistat CE-merkistä:

  • Betonivalmisosat
  • Ontelolaatat
  • Pilari- ja palkkielementit
  • KuorilaatatPerustuselementit
  • Seinäelementit
  • Siltaelementit
  • Tukimuurit

CE-merkintäkäytännön ulkopuolelle jääville tuotteille on kansallinen FI-tuotehyväksyntä.

Sertifikaatit ovat .pdf muodossa. Voit lukea ja tulostaa ne, mikäli käytössäsi on Adobe Acrobat Reader. Mikäli sinulla ei ole Readeria, saat asennettua sen täältä.

Laadukkaat CE-sertifioidut betonituotteet

ASV:n betonituotteilla on CE-merkintä, mikä takaa niiden vaatimustenmukaisuuden. Lataa sertifikaatti tästä tai klikkaamalla kuvaa.

Suoritustasoilmoitus (DoP) kertoo toiminnan tasalaatuisuudesta

Valmistajan suoritustasoilmoitus (DoP) on osa CE-merkintämenettelyä. Betonielementeille DoP laaditaan yleensä yritystasoisesti ja tuotetyyppikohtaisesti. DoP:t ovat saatavissa yritysten verkkosivuilta. ASV Oy:n suoritustasoilmoituksen eri elementeille löydät täältä.

Projektikohtaisesti suunniteltujen ja valmistettujen betonielementtien yksilöllinen tunnus, projektinumero ja DoP:n numero löytyvät CE-merkinnän yhteydestä. CE-etiketissä kerrotaan myös yrityksen kotisivu, josta DoP löytyy. Näin CE-merkki, DoP ja tuotteen projektikohtaiset valmistusasiakirjat sidotaan toisiinsa. Lataa suoritustasoilmoitukset tästä tai klikkaamalla kuvaa.

FI-sertifioituja betonielementtejä ja valmisbetonia

ASV:n valmisbetonilla ja betonielementeillä on FI-sertifiointi ja varmennustodistukset, mikä takaa niiden vaatimustenmukaisuuden. Lataa dokumentit: FI-sertifiointi tästä varmennustodistus elementit tästä  ja varmennustodistus valmisbetoni tästä tai klikkaamalla kuvia.

       

Vaatimusten mukaista sisäistä laadunvalvontaa

Myös ASV:n betonituotteiden sisäinen laadunvalvonta on todettu vaatimustenmukaiseksi. Lataa todistus tästä tai klikkaamalla kuvaa.