Virheviesti

 • Deprecated function: Required parameter $options follows optional parameter $data in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $name follows optional parameter $data in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $options follows optional parameter $data in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $name follows optional parameter $data in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $entity_type follows optional parameter $file in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $entity_type follows optional parameter $entity in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $entity_type follows optional parameter $values in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $entity_type follows optional parameter $view_mode in require_once() (line 342 of /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/module.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $form_state follows optional parameter $input funktiossa include_once() (rivi 1439 tiedostossa /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $langcode follows optional parameter $path funktiossa include_once() (rivi 1439 tiedostossa /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: Required parameter $options follows optional parameter $base_table funktiossa include_once() (rivi 3542 tiedostossa /home/asv/domains/asv.fi/public_html/includes/bootstrap.inc).

Oppaat

Betoni on rakentajan valinta

Betoni sopii monenlaiseen käyttöön. ASV Oy toimittaa betonielementit, valmisbetonit ja ontelolaatat kaikenkokoisiin projekteihin.

Lataa tästä oppaamme betonirakentamiseen.

ASV Oy ontelolaattaesite

Ontelolaattaesite (pdf)

Onteloaatoilla rakentaminen on nopeaa ja turvallista. ASV Oy:n ontelolaatat mitoitetaan aina kohteen mukaan ja tarvittavat reiät tehdään jo tehtaalla, samoin kuin mahdollinen lämmöneristeiden asennus.

Ontelolaattojen asennusohje (pdf)

Ontelolaatoilla rakentaminen käy nopeasti ja sujuvasti. Kun noudatat valmistajan asennusohjeita, voit olla varma että rakenteista tulee turvalliset ja määräysten mukaiset.

ASV betonielementtien käsittelyohje

Betonielementtien käsittely- ja varastointiohje (pdf)

Betonielementeillä rakentaminen on helppoa. Kun käsittelet ja varastoit betonielementtejä oikein, ne kestävät varmasti ja toimivat kuten tarkoitettu.

ASV valmisbetoniesite

Valmisbetoniesite (pdf)

Valitse projektiisi sopiva valmisbetonilaatu. ASV Oy toimittaa kaikki rakentajan betonituotteet Turun seudulla.

ASV Betonielementtien sähköasennusohje (pdf)

Betonielementtien sähköasennusohje (pdf)

Laadukkaan betonielementin valmistamiseen tarvitaan yhteistyötä eri suunnitteluosapuolten välillä. Sähköasennusten virheet ja puutteet ovat työläitä korjata, joten suunnittelussa tulee olla huolellinen.

ASV betonielementtien turvallinen asennus

Betonielementtien asennus (pdf)

Betonielementtien asennuksessa tulee noudattaa riittävää varovaisuutta. Oikein asennettu elementti on kestävä, toimiva ja turvallinen.

ASV ontelolaatan suunnitteluohje

Ontelolaattojen suunnitteluohjeet (pdf)

Ontelolaatat valmistetaan mittojen mukaan kuhunkin kohteeseen. Oikea suunnittelu on tärkeää, jotta rakenteista tulee kestävä, toimivat ja turvalliset.

Runkorakenteiden vakioliitokset

Runkorakenteiden vakioliitokset (pdf)

Runkorakenteiden liittämiseen on määritetty vakioliitokset, joilla rakenteesta tulee kestävä.

ASV sementti, kivi, vesi

Sementti, kivi, vesi - ASV Oy:n esite

Vuonna 1949 perustettu Ansion Sementtivalimo Oy valmistaa laadukkaita betonituotteita ja -elementtejä erityyppisiin kohteisiin asuntorakentamisesta teollisuusrakentamiseen. 

ASV väestösuojan suunnittelu

Väestösuojan suunnittelu

ASV Oy on väestösuojien ammattilainen. Väestösuojan suunnitteluohje auttaa toimivan ja turvallisen suojan suunnittelussa.

VTT kylmäsillat ja eristys

VTT:n raportti: kylmäsillat ja eristys

Kylmäsiltojen torjuminen on tärkeä osa toimivan eristyksen toteuttamisessa.

ASV betonipintaopas

ASV Betonipintaopas

Betoni on monipuolinen ja moni-ilmeinen pintamateriaali. Erilaiset struktuurit, kuviot ja värit onnistuvat käyttämällä värejä, käsittelyjä ja raekokoja.

Bellacrete-julkisivuelementit

ASV toimittaa Maema Bellacrete -hiomakoneella valmistettuja julkisivuelementtejä ja efektielementtejä.

ASV-BetoniPlus

Ansion Sementtivalimon ASV BETONIPLUS on palvelukokonaisuus, joka tarjoaa betonivalut, materiaalit ja viimeistelytyöt yhdestä osoitteesta. 

ASV-Pumppu 60

Ansion Sementtivalimon uusi pumppuauto on varustettu 56 metrin jakelupuomilla, jonka avulla yllämme myös hankaliin ja korkeisiin kohteisiin.