Tilaa betoniaOta yhteyttä

Ontelolaattojen hinta koostuu eri tekijöistä

Ontelolaattojen hinta vaihtelee, riippuen laattojen pinta-alasta, paksuudesta ja niihin tehtävistä läpivienneistä, eristeistä ym. varustelusta. Jokainen taloprojekti on erilainen ja yleensä ontelolaatat räätälöidään kohteen mukaan, siksi hinnatkin selviävät lopullisesti vasta laskentavaiheessa. Suoraa hintavertailua hankaloittaa myös se, että tarjouksiin voi sisältyä työmaalla tehtäviä muokkauksia tai muita palveluita.

Edullisin laatta ei välttämättä tule halvimmaksi. Pyydä kokonaisedullinen ontelolaattatarjous

Ontelolaattoja ostettaessa kannattaa muistaa myös laattatilaukseen tulevat välilliset kulut, kuten kuljetukset, niiden toimitusaika sekä maksuehdot, jotka vaihtelevat valmistajittain. Näitä kannattaa miettiä etenkin silloin, kun tarjoukset ovat lähellä toisiaan. Varsinkin pitävä toimitusaika on työmaan kannalta ensiarvoisen tärkeä.

Ansion Sementtivalimolla on vuosikymmenten kokemus ontelolaattojen valmistuksesta. Meiltä saat edullisen tarjouksen tarvitsemistasi laatoista, omaan rakennussuunnitelmaasi räätälöitynä. Voit myös luottaa, että laatat ovat valmiit sovittuun aikaan, eikä työmaasi tarvitse turhaan odottaa.

Lähetä meille rakennuspiirustuksesi ja pyydä tarjous, niin suunnittelijamme laskevat sinulle sopivimman ratkaisun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ontelolaatat, työnjohto, toimitus ja tilaukset


Mikko Niitynperä
p. 0500 326 450
mikko.niitynpera[at]asv.fi

Ansion Sementtivalimo Oy

Lohipurontie 2
PL 48
21531, Paimio

p. 02 477 0100

Lue lisää ASV:n ontelolaatoista

ASV Ontelolaatat

Ontelolaatta on kustannustehokas ja nopea tapa rakentaa

Ontelolaatat ovat kustannustehokas ja nopea tapa tehdä rakennusten välipohjia ja kattoja. ASV valmistaa Paimion toimipisteessä kohteeseesi mitoitetut ontelolaatat jopa 22 metrin jännevälillä. Teemme jo tehtaalla myös tarvittavat reiät ja laattojen muotoilun sekä mahdollisen lämmöneristeiden asennuksen.

Lisätietoa

»