Tilaa betoniaOta yhteyttä

ASV Oy toimitti valmisbetonit Turun kaupunginkirjastoon

Turun uusi kaupunginkirjasto sai valmistuessaan tunnustusta betonirakentamisesta. Se on vuoden betonirakenne 2007. Valintaperusteluiden mukaan kaupunginkirjastossa on käytetty betonia kokonaisvaltaisesti sekä rakenteissa että sisätilojen pinnoissa. Paljaaksi jätetyillä betonipinnoilla on tärkeä rooli talon sisäosien arkkitehtuurissa ja tunnelman luojina.

Kaupunginkirjasto on paitsi arkkitehtonisesti näyttävä, myös teknisesti vaativa betonirakennuskohde. Sisätilojen kantavat rakenteet pyrittiin pitämään siroina, joten niihin on käytetty korkealujuuksista itsetiivistyvää betonia. Myös kellariin jätetyt Turun puhelimen talon tilat vaativat uudeisrakennuksen tukirakenteilta huolellista suunnittelua ja tarkkaa mitoitusta.

Ansion Sementtivalimo Oy osallistui kirjastoprojektiin aliurakoitsijana toimittamalla rakennustyömaalle laadukasta valmisbetonia. Tarkkaa yhteistyötä ja toimivaa logistiikkaa vaatinut projekti sujui kaikilta osin hyvin.

Suunnittelusta ja toteutuksesta palkittiin

Rakennuttaja: Turun kaupunki Tilalaitos
Arkkitehtisuunnittelu: JKMM Arkkitehdit
Rakennesuunnittelu: Narmaplan Oy
Pääurakoitsija: NCC Rakennus Oy

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Betonituotteet, myynti ja markkinointi


Myynti, markkinointi, hankinta
Ari-Pekka Ansio
p. 02 477 0100
p. 050 2293
ari-p.ansio[at]asv.fiTehtaanjohtaja, kunnossapito
Kari Ansio
p. 050 2294
kari.ansio[at]asv.fi